Healers zijn mensen die genezende energie kunnen sturen. Zij hebben een cursus gevolgd of inwijding(en) ontvangen, en kunnen zodoende Universele Levensenergie overdragen op anderen.

Healers werken met Reiki, shamballah, Engelen energie, Lichtmeesters, aliens, enz. Ze werken op in op de aura en chakra’s. Er zijn zoveel verschillende vormen van healing tegenwoordig, het is het beste je eigen gevoel daarbij te volgen, in wat jou aanspreekt.

De healer heeft eerst heel veel praktijkervaring op gedaan, voordat deze andere mag gaan healen. Ook zichzelf healen is iets wat dagelijks terugkeert bij de healer, om zichzelf goed te aarden, en af te schermen van negatieve opgedane energieën tijdens de sessies.

Waarom zou je naar een healer gaan?
Een healer kan je helpen je aura te scannen en te kijken waar de energie niet goed doorstroomt. Ook kan een healer je helpen met blokkades, en je goed aarden.

De healer haalt negatieve energie weg, en voert deze af. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Als je ernstig ziek bent, heeft een healer langer nodig om je te behandelen. Een healer kan nooit genezing garanderen, omdat jouw Ziel zélf bepaalt of je de healing wel of niet toestaat. En als je een blokkade als levens lang met je meedraagt, is dat niet zomaar op te lossen. Tevens kan het menselijk lichaam ook niet teveel healing ineens aan, en moet dat rustig opgebouwd worden, zodat het aardse lichaam, het kan ‘dragen’.

Na een healing kunnen de emoties of blokkades soms eerst even erger worden, dit komt omdat er veel is los gemaakt. Een verkoudheid na een healing is dus een zuivering. Weet dat je bij een goede healer altijd contact op mag nemen na een sessie, als je vragen hebt. Deze zal je ook altijd adviseren veel water te drinken na een healing, en goed uit te rusten.

Mensen of dieren
Er zijn healers die alleen mensen genezen, en sommige die alleen dieren doen, er zijn natuurlijk ook healers die beiden doen.

Dan heb je nog healers die je huis kunnen zuiveren. Let op dat je hier nooit teveel voor betaald!

Wat heeft een healer van je nodig?
Het belangrijkste is dat je je over kunt geven aan een healing. Je hoofd zo leeg mogelijk probeert te maken, en niks verwacht.

Verwacht ook niet dat je binnen 1 sessie genezen bent.

De cliënt mag altijd zijn kleding aanhouden tijdens een healing. En een healing kan plaatsvinden bij de healer in de praktijk, of op afstand.

Op afstand werkt net zo goed, een healer kan zelfs mensen behandelen aan de andere kant van de wereld. Er zijn zelfs experimenten uitgevoerd, dat een groep mensen healing ging sturen naar een crimineel gebied, en daarna nam de criminaliteit af.

Energie gaat overal dwars doorheen, en vindt altijd zijn weg naar waar het nodig is. Mocht je voor een afstand healing gaan, dan heeft de healer je naam nodig, soms ook je geboortedatum, en een foto, en natuurlijk je adres.

Toestemming vragen
Een healer heeft altijd jouw toestemming nodig om je te mogen behandelen.

Een healer zal nooit zomaar iemand gaan behandelen zonder toestemming te vragen (tenzij het om kinderen gaat). Je mag dus niet zomaar healing vragen voor je vriend of vriendin, zonder hun toestemming.

Er kan namelijk veel los komen, en een persoon moet er ook honderd procent achterstaan.

Bij dieren vraagt de healer toestemming aan het dier, en deze zal vrij snel aangeven of hij het wel of niet wil accepteren. Afstand healing werkt in sommige gevallen ook goed bij schuchtere dieren.

Healer niveau
Als jij je niet prettig voelt bij een healer, vertrouw dan altijd op je eigen intuïtie.

Net als er zoveel verschillende mensen op Aarde zijn, heb je ook heel veel verschillende healers. Het kan zijn dat de healer nog beneden jouw groei niveau zit, en dan kan de healer zelfs schade aanbrengen. Dit is een veelgehoorde klacht in deze wereld, waardoor deze cliënten nergens meer op vertrouwen.

Dat komt omdat een healer beneden je niveau, energie bij je kan weg trekken i.p.v. energie geven. Vaak zijn deze healers meer gericht op snel geld verdienen, dan zuiver hun werk te doen. En zetten ze na weinig training, al een eigen praktijk op. Een echte healer zal jarenlang gratis mensen behandelen in zijn directe omgeving, om ervaring op te doen.

Een zuivere healer zal ook altijd informatie aan jou door kunnen geven tijdens of na de healing, waar de blokkades zitten, en waar je nog aan mag gaan werken. Hij of zij kan dingen over je doorkrijgen die ze niet van tevoren wisten. Een healer maakt daarbij gebruik van zijn gaven (heldervoelen-, zien-, horen-, ruiken- en weten).

Het enige waar je altijd op kunt vertrouwen, is je eigen intuïtie.

Als de healer jou een negatief gevoel geeft, is dit niet de juiste persoon om jou verder te helpen.

Tenslotte zal een healer alles doen wat hij of zij kan om jou verder te helpen op je weg naar zelfgenezing. Ze zullen je liefdevol bijstaan. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je goed luistert, en de adviezen opvolgt. Een healer is altijd vrij om een behandeling te staken, als de cliënt weigert mee te werken.

Sommige cliënten denken dat de healer alles voor hen op kan lossen, maar zo werkt het natuurlijk niet. Elk mens moet er zelf ook hard aan werken, en verantwoordelijkheid opnemen voor zijn eigen leven.

Omgeving
Sommige mensen kunnen veranderen na de healing die ze hebben mogen ontvangen. Hun omgeving kan daar niet aan wennen.

Een voorbeeld, je moest nog werken aan je eigenwaarde, en door de healing kun je nu goed voor jezelf opkomen; je grenzen aangeven, en durf je eindelijk ‘nee’ te zeggen. Natuurlijk is je omgeving dat niet gewend, en vinden zij dat niet prettig. Waar is die persoon gebleven die zich altijd wegcijferde, en opofferde voor hen?!

Maar weet ook dat de mensen die écht van je houden, blij zijn dat je eindelijk voor jezelf hebt durven te kiezen. En zodoende kun je ook in je directe omgeving vergiftigende energieën loslaten.

© Medium Arlette

© Mediumadvies.nl

Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming