Het was al wat later op de avond. Ik was ingelogd op het universum en ook de paragnosten en mediumlijn waar ik voor werk. Het was tot dan toe een rustige avond geweest. Er hadden wel wat gesprekjes plaatsgevonden maar niet echt heel lange gesprekken. Dat geeft ook niet, daar is op zich niets mis mee.

Maar er was iets aan het gebeuren in mijn leefomgeving. De atmosfeer werd anders. Mijn gidsen kwamen dichterbij en het universum leek haar adem in te houden. Ik had eigenlijk willen uitloggen om nog even zelf wat boeken te lezen over spirituele ontwikkeling en om eens te zien naar waar de komende tijd spirituele beurzen zouden zijn. Maar gezien de ontwikkeling in mijn huiskamer dacht ik dat er zich binnenkort iets zou aandienen en dat het beter zou zijn nog even af te wachten. Ik schonk een glas water in, en stak wat extra wierrook en kaarsen aan. Ik zette wat meditatiemuziek op en nam plaats op mijn meditatiekussen. Het is een kleurig, geurend en fris samenspel en ik verzink in mijn gedachten als plotseling een van mijn gidsen begint te spreken. Hij licht mij in over een ophanden zijnde telefoontje en verteld mij dat ik voorzichtig moet zijn in hoe ik de dingen uitleg aan de jongen die zal bellen. Ik vraag uitleg aan mijn gids en hij verteld mij dat de jongen erg gelovig is en hoe zijn ouders dit telefoontje als zeer demonisch ervaren. De jongen heeft daar moeite mee, maar wil toch graag informatie, dus ik ben gewaarschuwd. Altijd zeer prettig wanneer mijn gidsen mij op deze manier alvast wat inlichtingen geven. Ik neem mijn edelstenen die naast mij op het kastje staan in mijn handen en ook daar krijg ik extra energie van.

Een kleine tien minuten later gaat de telefoon. De jonge beller noemt zich Justin. Ik voel dat hij anders heet, maar dankzij de informatie van de gidsen besluit ik dit nog niet te zeggen. Ik laat hem even. De jongen verteld op zachte, verlegen toon, dat hij voor het eerst belt en dat er iemand is geweest in zijn omgeving die kaarten voor hem heeft gelegd. Hij geeft aan dat hij graag wil dat ik de kaarten voor hem leg en hij vraagt zich af, of hij dat ook kan leren en wat hij dan zou moeten doen om ook kaartlegger te worden. Hij blijkt heldervoelend en helderwetend te zijn, zo voel ik dat aan zijn energie, en ik vraag hem over welk onderwerp hij graag een legging zou willen. Hij geeft aan een meisje te hebben leren kenen die Cynthia heet en hij wil graag weten of het iets zal worden tussen hen beide. Hij kent het meisje uit de kerk, maar hij is erg onzeker en durft niets te doen voor hij zeker weet of het goed zal komen. De gidsen staan inmiddels om mij heen en laten mij de beelden zien. Ik vraag hem of hij even rustig wil ademhalen en aan het meisje wil denken. Dat is niet zo moeilijk zegt hij lachend, ze is voortdurend in mijn gedachten. Ik schud de kaarten en vraag het universum mij te helpen. Overbodig, want de gidsen staan allang bij mij, maar ik merk dat ik het doe om de jongen meer inzicht te geven in hoe het een en ander werkt. Ik vraag hem om stop te zeggen als hij voelt dat het goed is en na een minuutje komt dan ook het stopteken. Ik leg zijn kaarten en zie een vreemd patroon. Het meisje heeft zeker gevoelens voor hem maar er staat iets tussen. Ik zie een oordeel en een heftige tijd van gevoelens maar ook hoop strijd. Toch zie ik dat ze samen zullen komen. Ik vertel hem mijn inzichten en hoe ik zie welke elementen meespelen in zijn strijd. Ik zie ook hoe zijn hartchakra gesloten is, en hoe hij niet in staat is bij zichzelf te blijven als hij wordt tegengesproken door onder andere zijn ouders. Ik geef hem daarom een healing nadat ik zijn toestemming heb gevraagd en zie hoe mijn gidsen bedrijvig bezig zijn.
Over het leren leggen van kaarten stel ik hem een paar vragen. Waarom wil hij dit leren? Wat is zijn doel? Vervolgens adviseer ik hem om zich eens te verdiepen in de spirituele wereld en meer te leren over het bovennatuurlijke. Mijn gidsen vertelden mij al dat hij zelf ook mediamieke gaven heeft en dat het goed voor hem zal zijn dit zelf ook te ontwikkelen. Natuurlijk staan zijn ouders er nu nog niet voor open maar wanneer hij meer kennis heeft van het onderwerp kan hij misschien een gesprek aangaan. Ik legde hem uit dat hij een cursus kaartenleggen zou kunnen gaan volgen maar dat het beter is om dit in openheid met thuis te kunnen doen. Derhalve is het een goed idee om zich voor te bereiden op dat gesprek door eerst zelf meer te leren. Hij beloofd mij niets stiekum te doen en is wel heel opgelucht over de verkregen informatie. Blij hangt hij op. Mijn gidsen stappen naar achter. De atmosfeer is luchtig geworden. Ik merk daaraan dat het een goed verloop heeft gekend en ben blij dat het goed afgelopen is dankzij de informatie die mijn gidsen uit de metafysische, paranormale wereld mij op voorhand gegeven hebben.

Voor Mediums en Paragnosten klik hier!!