Doe je M.E.E.? Magie….engelen ….ethiek
Heb jij zoiets van…engelen en magie? Dat werkt niet, want engelen zijn perfect, mensen daarentegen niet, dus hoe kan engelenmagie dan wél werken?
Engelen begrijpen onze intenties, nog voor wij onze intenties helder hebben! Ze zijn zich heel goed bewust van wie we zijn, wat onze intenties zijn, ze kennen onze ziel, ons tempermanent, onze emoties en gevoelens én toch streven ze ernaar om met en voor ons te werken, ongeacht op welk vlak.
Of je nu met engelen werkt of op een andere wijze ( als wicca) , magie-werk vereist dat je intenties zuiver zijn, dat je in alles het allerhoogste welzijn van alle betrokkenen ( mens- dier – natuur ) als prioritair vooropstelt.
In wat je ook doet: zet de ethiek altijd op de eerste plaats en wat ik onder ethiek versta en ook zelf in vraag stel zijn de volgende vragen:
– Is deze daad, deze actie juist ?
– Streef ik naar het allerbeste voor alles in die bepaalde situatie?
– Hoe zal ik me voelen nadat ik dit of dat heb gedaan?
– Ben ik zuiver en eerlijk in het betrachten van een verandering in een situatie?
– Zie ik helder wat het effect van die actie zal zijn, met andere woorden: berokken ik niemand schade bij die actie?

Engelen zullen je altijd helpen als je op een paar van deze vragen antwoord geeft, denk eraan dat je altijd een met open geest, een open hart en een zuiver geweten het werk doet, dat niemand maar dan ook niemand schaadt.
Magie en rituelen worden soms nog toegepast om de vrije wil van anderen te breken, vb in een relatie hopen soms mensen via rituelen hun geliefde partner terug te winnen. Dit is niet zuiver omdat dit soort rituelen de vrije wil van de ander ‘ probeert ‘ te breken. Weet wel dat diegene die dit soort rituelen beoefent als een boemerang terugkeert op diens levensweg, niet op de manier zoals ‘ slachtoffers ‘ zich dan uitlaten, maar wel op een manier waarvoor Spirit of het Universum zorgt. Ook niet als ‘ straf ‘, dan wel weer onder de vorm van een ‘leerles ‘ of levenservaring ‘. Het is niet aan ons om ons hierover verder te buigen en ons mee te verbinden. Ook mensen die zich uit wanhoop richten naar iemand die rituelen toepast dewelke niet ethisch zijn, zijn ook nog aan het ontdekken, aan het leren, aan het groeien en op die manier leren ook zij zich te verbinden met de altijd aanwezige liefdes-energie, die uiteindelijk eerst de weg naar zelfliefde is. In die zin is alles ervaring, en hoeven we anderen niet te behoeden of die leerervaringen te ontnemen. Dit gebeurt ook heel vaak in de spirituele wereld….

Als jij diep van binnen weet dat je met die paar vragen met een zuiver en eerlijk geweten kan antwoorden dat niemands vrije wil wordt geschaad, geniet dan van het creëren en hercreëren voor het allerhoogste welzijn van jezelf en Terra Gaia
Engelen brengen altijd balans, liefde en gezondheid in je leven in deze bijzondere krachtige tijd.
Engelen zullen nooit responderen met verlangens die niet het hoogste doel dienen.
Doe je M.E.E.?

Liefs,
Mieke Box 45, Engelenmedium   Klik hier!!
www.miekecoigne.com