Spiritualiteit, Wanneer ben je spiritueel of juist niet?
Voor mij is spiritualiteit een part off life, ik adem het in als lucht . Het zit in iedereen. Maar wanneer ben je je ervan bewust? Dat is voor iedereen anders.

Ik zelf begon er al op jonge leeftijd mee te spelen en ook een periode ben ik er totaal niet mee bezig geweest. Het is als een fase en komt en gaat. Niet dat je het daarmee kwijtraakt, nee helemaal niet. We zijn het allemaal, alleen de een is er zich er meer van bewust.

Ons innerlijk weten is van alle tijden en tijdloos. Iedereen heeft zijn eigen ontwikkeling hierin. Na een heftige burn-out ben ik op zoek gegaan naar wie ben ik en waar wil ik heen? Ondanks dat een burn-out heel erg vervelend is, is de opluchting over wie je daarna bent het grootste cadeau dat ik ooit kon ervaren.
Bepaalde meesters hebben mij heel goed geholpen om het pad van spiritualiteit te bewandelen. Ben meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie en heeft me meer opgeleverd dan ik kon dromen. Er gingen deuren voor me open die eerder gesloten bleven.

Zijn er meer mensen zich bewust van zichzelf? Ja en nee, dit is de tijd van verlichting gezien de komst van nieuwetijdskinderen. Dus ja en nee. Ben je zelf een nieuwtijdskind dan begrijp je deze materie misschien beter, maar vooral de mensen die kinderen hebben worden zich meer bewust van de nieuwetijdskinderen. Ze worden vaak gelabeld met etiketten zoals autisme, ADHD en PDD-nos. Vaak hebben deze kinderen een verhoogde waarneming van hun omgeving en raken zodoende overprikkelt en reageren daar behoorlijk heftig op. Ze trappen vaak op de rem om de schoonheid van het moment niet te verliezen met alle gevolgen voor de omgeving. Vaak met als gevolg van onbegrip en ‘’raar’’. Maar eigenlijk is dit niet raar, het is raar dat mensen de schoonheid van het nu voorbij laten gaan.
Ze willen meer en meer in een moment staan die nog moet komen en hele mooie momenten in het nu missen.
Spiritualiteit is waarmee je je verbind.

Liefs en Licht!

Paragnost Es Klik hier!!