Wat is mediumadviesWat is mediumadvies en wat kan je verwachten?

In eerste instantie biedt deze site een totaal overzicht van alle bel- en chatlijnen van Eddie.eu , waaronder de bel- en chatlijn van Paragnost Eddie en Consulenten en ons bekende modern heel succesvolle chatplatform Paragnosten-chat .
Op mediumadvies kan je ook terecht onze nieuwste prachtige aanwinst “Mediumplein” en is het mogelijk te genieten van ontspannende en leuke muziek op “ Radio Spiritueel “. Met één klik op “ Medium Chat Advies, zie je onmiddellijk welke consulenten aanwezig zijn en kan je een chatconsult aanvragen.

Mediumadvies laat je ook lekker weglezen! Uiteraard vind je op Mediumadvies spirituele onderwerpen waarover veel vragen worden gesteld. De teksten worden met kennis van zaken en heel veel plezier door onze eigen mediums/paragnosten zorgvuldig en met aandacht en in begrijpelijke taal geschreven.
Mediums en paragnosten van Eddie.eu zijn dag en nacht te bereiken, 7 op 7 en getuigt van een bijzonder groot hart voor het heel mooie werk, het respect voor iedereen die ons wenst te bereiken, en dit alles is mogelijk door de voortdurende sterke inzet van de bezielende creator Eddie.eu
Zoals je kan lezen zijn onze mediums en paragnosten via de gangbare moderne communicatiekanalen te bereiken: heb je graag telefonisch contact? Aarzel niet te bellen. Wil je graag chatten? Geen probleem. Volg de duidelijke geschreven instructies en kies voor je eigen chat-tijd. Wil je je vraag/ vragen stellen via een emailconsult? Ook dat kan uiteraard. Een foto-reading aanvragen? Prima, hou er enkel rekening mee dat een foto-reading aanvragen gevolgd dient te worden met een bel- chat en of emailconsult.
Heb jij vragen rond spirituele thema’s en wil je graag hierover meer informatie? Stuur dan een berichtje via “ contact “ . Het onderwerp wordt toegelicht en geschreven door een medium/ paragnost die zich vertrouwd voelt met jouw vraag of onderwerp. Thema’s en onderwerpen worden altijd vanuit ethisch standpunt belicht en nooit om anderen te schaden.
Eddie.eu en zijn enthousiast team wensen je van harte welkom. Leg al jouw vragen in onze handen want inzicht geeft uitzicht!